Mjus World Resort & Thermal Park

  • Épített
  • Árnyékos területek aránya: 0-20%
  • 8 Medence
  • 2 Csúszda

Medencék

Fedett medencék

élménymedence 32 -34 °C 1 db
pancsoló 33 -35 °C 1 db
csúszdamedence 32 -34 °C 1 db
Kneipp-medence 1 db

Nyitott medencék

strandmedence 20 -25 °C 1 db
jakuzzi 28 -32 °C 2 db

Részben fedett medence

élménymedence 34 -36 °C 1 db


Szolgáltatások

Aktív kikapcsolódás

  • teniszpálya

Gyermekbarát szolgáltatások

  • játszótér

Egyéb szolgáltatások

  • öltöző

Árak

Bővebb információ a Mjus World Resort & Thermal Park árairól a termalfurdo.hu oldalon található az alábbi linkre kattintva:
Mjus World Resort & Thermal Park árak


Nyitvatartás

Bővebb információ a Mjus World Resort & Thermal Park nyitvatartásáról a termalfurdo.hu oldalon található az alábbi linkre kattintva:
Mjus World Resort & Thermal Park nyitvatartása

Bemutatkozása

A Mjus World Resort & Thermal Park mediterrán jellegű, pálmafás strandja és egyedi medencéi miatt érdemes Körmendre látogatni.

Körmenden, az osztrák - szlovén határtól mindössze 30 km-re található Magyarország egyik legújabb szórakoztató, wellness - és szabadidőközpontja, a Mjus World Resort & Thermal Park. A vendégeket kifogástalan, klasszikus olasz vendégszeret várja, melyet magyarul, angolul, németül és olaszul beszélő szakképzett személyzet gondos odafigyelése biztosít. A wellness részleg és a teljesen felszerelt gyógy- és termálvizes medencék és csúszdák mellett 300 fős étterem, bárok, tárgyaló és rendezvény termek, szalonok, cukrászda, hatsávos bowling pálya, diszkó, nyáron szabadtéri diszkó is garantálják az egyedülálló, páratlan élményt.

A wellness részleg  felfrissíti a testet és a lelket egyaránt, elhozva a regenerálódás minden módját a világ négy tájáról. Az északi hangulatot keltő finn szauna és Kneipp váltófürdő, a mediterrán tájakat idevarázsoló török és római fürdő, a természet nyugalmát kölcsönző bió és whirlpool szaunák, a távol-kelet illatait idéző gyógyteák és a fitness terem, valamint a nyugat szépségideáljait közelebb hozó szolárium és kozmetikai szolgáltatások is mind a vendégek kénysztetését és feltöltődését szolgálják.
A fürdő termálvize hidrokarbonátos, nátrium, kálium és magnézium tartalommal. A gyermekeket és a felnőtteket beltéri és kültéri medence, barlang medence high-tech csúszdával, gyermekmedence és kültéri mesterséges tó is várja, olyan egyéb szórakoztató tevékenységek mellett, mint a könnyű reggeli torna, vízi aerobic, sakk, biliárdasztal és ping pong.

Elérhetőségek

9900 Körmend, Rákóczi Ferenc u. 154.
Megközelítés tömegközlekedéssel

Útvonaltervezés